Scalp Classic Tracer

540,00 excl. btw

De Scalp ® Classic Tracer + GPS Tracker is leverbaar als 3 types:
– Als een los flexibel systeem, denk dan met name aan bijvoorbeeld het transport van een voertuig voor een tentoonstelling, waarbij het systeem direct onder het voertuig kan geklikt worden. Kortom; een los systeem dat standalone werkt.
– De andere mogelijkheid is als een vast systeem, waarbij het GPS tracking systeem vast in het object aangesloten wordt. Indien van toepassing kan hierbij gebruik gemaakt worden van de accu van het object (deze mag 8 t/m 36 Volt zijn). Bij het loskoppelen van de kabel zal het volgsysteem automatisch overschakelen naar zijn interne batterijen.
– De laatste mogelijkheid is een vaste aansluiging die afneembaar is, zodat het systeem zowel portable als vast gebruikt kan worden.

LEVERING INCL.
– Bodem met dubbelen magneetvoet
– 3 Procell / Duracell batterijen (voorgemonteerd)
– Speciale magneet om module in/uit te schakelen
– Prepaid SIM (M2M data abonnement ook mogelijk)
– Webapplicatie zonder abonnementskosten waar de posities van uw Scalp ® Classic Tracer module(s) automatisch op binnen komen

Voor meer informatie over dit product, SCALP Classic Tracer

Categorie:

Beschrijving

Deze toepassing van het Scalp beveiligingssysteem is het neusje van de zalm betreft de beveiliging van Classics. Denk in dit geval aan koetsen, legervoertuigen, brommers, auto’s en motors. Dit model bewijst al meer dan 5 jaar zijn diensten en wordt nog steeds verder doorontwikkeld met de nieuwste technieken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scalp Classic Tracer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *