Microbiologisch lucht- en contactonderzoek

240,00800,00 excl. btw

De enige manier om te weten te komen wat nu de luchtkwaliteit is in bepaalde ruimtes, is door deze lucht te testen middels een air-sampler. Hiermee wordt er een kubieke meter lucht gezogen op een voedingsbodem, waarna deze in een onafhankelijk laboratorium uitgebroed, geteld en geanalyseerd wordt.
Schimmels en bacteriën kom je overal tegen, maar dat is niet persé schadelijk. Dat is de reden dat het zo belangrijk is om te weten welke schimmels en bacteriën voorkomen in een bepaalde ruimte, maar ook hoeveel van die bepaalde soort. Sommige soorten zijn namelijk schadelijker dan andere.
Men kan zelf kiezen hoeveel monsters er genomen worden, met een minimum van 3 stuks. Dit minimum is nodig om een goed gemiddelde te krijgen.

*opgelet: Prijs is voor het huren van airsample incl. petrieschaaltjes, Humidty/Thermometer, determinatie en rapportage. De opzet van een meting is altijd 1 luchtmonster- 1 contactmonster + referentiemonster. De opgegeven prijs is excl. BTW en werkuren.

Voor meer informatie, Microbiologisch lucht- en contactonderzoek  en kan u uiteraard steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Controle van de luchtkwaliteit op kiemen van schimmels en bacteriën.

Extra informatie

Hoeveelheid monsters

10 stuks, 4 stuks, 5 stuks, 6 stuks, 7 stuks, 8 stuks, 9 stuks, Bepaling na plaatsbezoek, Minimum 3 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microbiologisch lucht- en contactonderzoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *