ART TAG

262,00 excl. btw

Art Salvage heeft in samenwerking met Regent Mobile Security een nieuw systeem ontwikkeld om kunstwerken te beveiligen, ook voor werken op kleiner formaat. Deze nieuwe Art Tags zullen door hun bescheiden afmetingen (L 74 mm x H. 21 mm x D. 28 mm) zo goed als onzichtbaar zijn en brengen geen schade toe aan het voorwerp. De tag kan bijvoorbeeld aan de achterkant van de lijst aangebracht worden.

Categorie:

Beschrijving

In de tracker zit een trillingssensor die beweging detecteert in geval van diefstal en verstuurt vervolgens een melding. Hierdoor zal ter plaatse een alarm afgaan en worden er sms’en en/of mails gestuurd naar de gewenste contactpersonen.
De Art Tag zal ook haar locaties, tot op 30 meter nauwkeurig, op gekozen intervals doorsturen.Als klant beschikt u over software die u in staat stelt om van volgende features gebruik te maken:

  • Locaties van de Art Tag
  • Geo Fencing (+ alarmmeldingen via sms of email)
  • Instellen bewegingsalarm (+ in- en uitschakeling)
  • Instellen waarschuwingsadressen
  • Connectie status met het basisstation weergeven
  • Connectiestatus met het LORA-netwerk weergeven

*opgelet; Bij aan koop ART TAG incl. platform gaat u akkoord met de jaarlijkse kosten van de gebruikslicentie. Dit jaarlijks bedrag komt op 66,- euro (voor het eerste jaar reeds in aankoopprijs verrekend).

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ART TAG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…