Luchtreinigers

De mobiele luchtreinigers zorgen voor hygiënische luchtcondities door chemische stoffen, hoge stofconcentraties, schimmelsporen, microvezels en allergenen uit de lucht te zuigen. Ook zijn de toestellen geschikt voor asbestsanering in museale context.


TAC 1500

Dit toestel heeft verschillende mogelijkheden tot filtercombinaties, waardoor het voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kan worden. Als eindfase kan de HEPA-filter opgezet worden om een echte cleanroom-omgeving te creëren. De lucht in de ruimte wordt gereinigd door vacuüm-recirculatie waarbij alle luchtgedragen schadelijke stoffen worden verwijderd en in de filterelementen van de TAC 1500 worden opgenomen. Grof en fijn stof, verfspuitnevel, betonstof, gipsstof, kwartsstof of asbestvezels worden allemaal gefilterd om een veilige ruimte te garanderen. De capaciteit van de filter wordt doorlopend geregistreerd door een sensor, die u waarschuwt wanneer deze aan vervanging toe is.


TAC 1500S

Dit toestel combineert alle pluspunten van de TAC 1500 in een compact en stapelbaar formaat. De luchthoeveelheid is identiek aan die van de TAC 1500 en dit toestel heeft ook talloze mogelijkheden qua filtercombinaties.


H14 HEPA-filter tegen virussen

De hierboven genoemde luchtreinigers (TAC 1500 en TAC 1500S) kunnen gebruikt worden in combinatie met een H14-filter, welke in staat is om virussen te filteren. De lucht in de ruimte wordt gereinigd door vacuüm-recirculatie waarbij virussen worden gefilterd en in de filterelementen van de luchtreiniger worden opgenomen. HEPA-filters uit de klasse H14 filteren meer dan 99,995 % van alle zwevende deeltjes en hebben een doorlatingsgraad van 0,005%.

Virussen hebben doorgaans een grootte tussen 0,005 en 0,1 µm. Ze zijn meestal verbonden aan andere deeltjes zoals speeksel, vuile deeltjes enz. Samen vormen ze conglomeraten, deze beschouwd worden als ziektekiemen. Conglomeraten zijn 0,4 µm tot 0,5 µm groot en kunnen gefilterd worden door H14-filters. Zo wordt er een veilige ruimte gegarandeerd!

Huren Luchtreinigers
Wanneer u dit formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben horen wij dit graag.