Team

Wie is wie?

Met een team van gekwalificeerde restauratoren met elk hun eigen specialisme, wordt gewerkt aan oude en moderne meesters, moderne materialen en hedendaagse kunst, hout, polychromie, steen, papier en metaal:

Piet

Piet van Dalen – Director België / restaurator-conservator (2D-objecten)

+31 (0)6 44 75 86 04

piet.vandalen@artsalvage.eu

Piet van Dalen start 25 jaar geleden Art Conservation Europe samen met Jan Strokemans. In 1990 studeerde hij af als papier restaurator bij het ICN. Vervolgen volgde hij nog verschillende cursussen en masterklassen zoals: ‘Removal of pressure sensitive tapes and tape stains’ bij het ICN, inlijsten van foto’s, prenten, tekeningen en schilderijen tevens bij het ICN, Preservation Issues Surrounding Contemporary Photographs en een vier daagse masterklas van C. von Waldthausen and M. Jürgens tevens bij het ICN. 17 jaar later richt hij Art Salvage bv. op dat instaat bij calamiteiten en hulpverlening. Vandaag de dag is hij Directeur van Art Salvage bvba.
 
  IMG 7013 

Sanne Wynants – Managing director België / restaurator-conservator (3D-objecten / steen en steenachtige materialen)

+32 (0)484 59 64 32

sanne.wynants@artsalvage.eu

Na een stageplaats tijdens haar master aan de UA bij Art Conservation is Sanne doorgegroeid tot medewerker. Zij zette zich in voor zowel Art Conservation Europe als calamiteitenverantwoordelijke bij Art Salvage bv. Nu is zij managing director bij Art Salvage bvba.
 
IMG 7005

Stefanie Bauvois – Restaurator-conservator (keramiek)

+32 (0)484 59 64 32

stefanie.bauvois@artsalvage.eu

In 2013 behaalde Stefanie haar master in Conservatie – Restauratie met als specialisatie keramiek. Hierna behaalde ze aansluitend nog een masterdiploma in Cultuurmanagement. Sinds 2017 werkt Stefanie bij Art Salvage als restaurator en is daarnaast nog verbonden aan de UA.
 

IMG 7018

Anke van Achter- Restaurator-conservator (schilderkunst)

anke.vanachter@artsalvage.eu

Na het behalen van haar Master Conservatie- restauratie aan de Universiteit Antwerpen heeft Anke ervaring opgedaan van meerdere materiaalsoorten en preventieve conservering. Denk hierbij aan schilderkunstrestauratie tot houtrestauratie en kunsttransport.
 
IMG 7007

Renée Martens – Restaurator-conservator (keramiek)

renee.martens@artsalvage.eu

In 2019 behaalde Renée haar master in Conservatie – Restauratie met als specialisatie keramiek. Na haar afstuderen heeft zij ons Nederlands team versterkt voor het grootschalig project Museum Schloss Moyland te Duitlsand. 
Beekman Bibi e1567604045497

Bibi Beekman – Restaurator-Conservator (archeologische en museale objecten)

bibi.beekman@artsalvage.eu

Na een BA Archeologie afgerond te hebben, behaalde Bibi in 2016 haar MA in Conservering en Restauratie van Archeologische en Museale Objecten aan de Universiteit van Durham (UK). Na werkervaring opgedaan te hebben met alle materiaalsoorten en preventieve conservering in verschillende archeologische restauratie ateliers, is zij sinds 2019 werkzaam bij Art Conservation / Art Salvage.