Van reinigen tot onderhoud

 
Heeft u net verbouwingen achter de rug? Heeft u een calamiteit geconstateerd in uw depot? Gaat uw collectie naar een nieuw depot? Ondergaat uw gehele collectie een jaarlijks onderhoud? Om welke reden u dan ook heeft om uw collectie te reinigen, het team van Art Salvage kan u hierbij helpen!
 
Om ons erfgoed in optimale conditie te houden is veel kennis nodig, zowel van de (historische) materialen en hun toepassing als van de vervalprocessen en de conserveringstechnieken. Vanwege het wisselende klimaat in België lijden veel kunstwerken onder weersinvloeden. Het juiste onderhoud is erg belangrijk omdat een object verschillende soorten schades kan oplopen.

De professionele aandacht van Art Salvage gaat uit naar beelden, monumenten, gedenktekens en muurdecoraties, maar ook kunstcollecties die zich binnen bevinden kunnen wij uitstekend verzorgen.

Screenshot 2019 10 02 Art Salvage artsalvagebe • Instagram fotos en videos

Buitenbeelden

(jaarlijks) onderhoud van kunst in de openbare ruimte, beelden in de stad of beelden in uw tuin.

Screenshot 2019 10 02 Art Salvage artsalvagebe • Instagram fotos en videos1

Binnenbeelden

Onderhoud van privé collecties, bedrijfscollecties,...

Screenshot 2019 10 02 Art Salvage artsalvagebe • Instagram fotos en videos2

Reiniging en herverpakken

Onderhoud van archieven, tentoonstellingszalen na verbouwingen,...

Reiniging bij stof stofoverlast vanwege een verbouwing, een schimmelexplosie, achterstallig onderhoud van de collectie, depotruimtes of tentoonstellingszalen,… In deze situaties is de professionele hulp van Art Salvage welkom om de collectie en de ruimtes waar deze collectie zich in bevindt, schoon te maken.

Dit dankzij de inzet van