Partners

Om onze uitgebreide dienstverlening te kunnen verlenen, werkt Art Salvage samen met een netwerk van betrouwbare partners. Hieronder vindt u een overzicht van de contacten waar we op een regelmatige basis beroep op doen:

analyselabAnalyselab
Afbeeldingsresultaat voor location symbolMarconistraat 16, 3029 AK Rotterdam
Analyselab richt zich op het realiseren van een schone, veilige en gezonde werkplek. Wij bieden een breed aanbod aan onderzoeken aan omtrent de lucht- en waterkwaliteit en diverse onderzoeken naar schadelijke stoffen en verontreiniging die een risico kunnen vormen voor de gezondheid. Wij onderzoeken uw omgeving aan de hand van de wettelijke bepaalde normen en richtlijnen. Zo garanderen wij u de beste analyses.
Analyses projecten
Arts Secure RGBArt Secure
Afbeeldingsresultaat voor location symbolPlantin en Moretuslei 297, 2140 Antwerpen
Binnen Vanbreda Risk & Benefits is Art Secure een aparte en gespecialiseerde afdeling waar u terecht kunt voor verzekeringsoplossingen specifiek voor kunstverzamelaars, musea, handelaars en artistieke beroepen. Art Secure heeft een reeks polissen uitgewerkt die u de best mogelijke financiële bescherming garanderen tegen beschadiging of verlies van kunstvoorwerpen en andere verzamelobjecten. Vanbreda Risk & Benefits is de grootste onafhankelijke Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant, en de toonaangevende verzekeringspartner in de Benelux.
Art Secure folder 2018-online
belforBelfor
Afbeeldingsresultaat voor location symbolMolenberglei 5, 2627 Schelle
Na brandschade, waterschade of natuurrampen hebben getroffenen slechts één grote wens: alles moet terug worden zoals het vroeger was en liefst zo snel mogelijk. Als toonaangevende saneringsbedrijven in België zorgen wij ervoor dat huizen weer bewoonbaar zijn, machines weer produceren, elektrische installaties weer draaien, en het leven gewoon weer zijn gang gaat. Met meer dan 7.000 medewerkers en +300 vestigingen in 28 landen staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.
Door ons internationaal netwerk van vestigingen, zijn wij in staat op bijna iedere schadelocatie in de wereld snel ter plaatse te zijn. In de meeste gevallen zijn wij in staat om binnen de 24 tot 48 uur na een schade de eerste schadebeperkende maatregelen te treffen.
Calamiteitendienstverlening
custersBronsgieterij Custers
Afbeeldingsresultaat voor location symbolVeldstraat 6b, 6096 BJ Grathem
Bronsgieterij Custers is gevestigd in het buitengebied van Grathem in Midden Limburg. Wij gieten volgens de ambachtelijke ‘cire perdue methode’; de verloren was methode. We werken met een enthousiast en deskundig team. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We zijn gespecialiseerd in het maken van siliconen- en gipsmallen. Ook voor wasmodellen, afwerken, lassen en patineren kunt u bij ons terecht. Kortom, het hele proces, van ontwerp tot afgewerkt beeld kan door ons worden uitgevoerd.Wij denken mee in oplossingen voor het mooiste resultaat.
Projecten
DRYFAST logo nieuwDryfast bvba.
Afbeeldingsresultaat voor location symbolKlein Siberiestraat 1C · B-3900 Overpelt
Dryfast levert sinds 1995 apparatuur voor de bouw-, verhuur-, brand/waterschade en lekdetectiemarkt. In al die jaren hebben wij ons ontwikkeld tot marktleider in de Benelux op het gebied van bouwdrogers, mobiele verwarming, mobiele ontvochtigers, mobiele ventilatoren, meetapparatuur en lekdetectie apparatuur.
 
immingImming Logistics Fine Art B.V.
Afbeeldingsresultaat voor location symbolBreeuwhamer 1, 1648 HG De Goorn 
Imming Logistics Fine Art is een gespecialiseerd kunsttransportbedrijf in De Goorn Noord-Holland. Wij leggen ons toe op het transport van kunst en andere waardevolle objecten. Met een team van enthousiaste en gedreven arthandlers, project coördinatoren en planners werken wij dagelijks aan logistieke oplossingen omtrent tentoonstellingen, beurzen, in- en uithuizingen of enkele transporten. Dit doen wij voor diverse opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, kunstenaars, verzamelaars, galeries en vooraanstaande musea in binnen- en buitenland. Onze werkwijze kenmerkt zich door een pragmatische en flexibele aanpak, met oog voor detail en kwaliteit.
http://projecten
pedakPedak Meettechniek
Afbeeldingsresultaat voor location symbolRoorveld 1, 6093 PL  Heythuysen
Een goede meter leveren is één, maar echt gelukkig worden de mensen bij Pedak al meer dan 40 jaar van het juiste advies voor die prangende vraag. Of dat nu voor de installateur van een ziekenhuis is die de luchtkwaliteit op orde wil hebben, een plantkundige die ervoor wil zorgen dat zijn slateelt optimaal blijft, een onderzoeker die de waterkwaliteit in sloten en beken gezond wil houden of voor de kwaliteitsmanager die de kiekjes niet te zwart van de band wil laten rollen… Dat maakt niet uit. Pedak biedt sensoren, displays, dataloggers, monitoringsystemen, Aw-meters en handmeters voor een breed scala aan sectoren en toepassingen. En een onderhouds- en kalibratieservice zodat je er langdurig profijt van hebt.Kortom: op het gebied van meetvragen is Pedak er voor je!
HOBO MX1101 – datalogger Nokeval FT10-RT433-RHT (Wireless)
regent 600x232Regent Mobile Security
Afbeeldingsresultaat voor location symbolLeeuwenhoekstraat 132, 2652XL Berkel en Rodenrijs
Regent Mobile is een onderdeel van Regent Mobile Security en houdt zich bezig met het traceren en op afstand lezen en loggen van data uit mobiele objecten. Wij noemen dit ‘Connecting Mobile Assets’.
Regent Mobile is (inter)nationaal actief in verschillende branches zoals de bouw, transport, landbouwmechanisatie, automotive, marine maar ook in verschillende sectoren binnen de overheid en gemeenten.
SCALP X Art Tags
sdb logoSDB Vitrinebouw
Afbeeldingsresultaat voor location symbolFriezenstraat 3, 5249 JT Rosmalen
SDB heeft meer dan 45 jaar ervaring in de bouw van vitrinekasten, informatiekasten en andere presentatiesystemen. SDB heeft een eigen profielsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de constructie van vitrines, door dit speciale systeem zijn de mogelijkheden enorm groot. Buiten een profielsysteem is SDB gespecialiseerd in glas-op-glas UV-verlijmen. Alle producten worden in Nederland geproduceerd door vakmensen. Door deze vakmensen wordt er een  zeer compleet standaard programma aangeboden maar ook een complete maatwerk oplossing is mogelijk.
Projecten
nick ervinckStudio Nick Ervinck
Afbeeldingsresultaat voor location symbolKortemarkstraat 67, 8810 Lichtervelde
Door een kruisbestuiving tussen het digitale en het fysieke te bevorderen, onderzoekt Nick Ervinck (° 1981, België) de grenzen tussen verschillende media. Studio Nick Ervinck past tools en technieken uit nieuwe media toe om het esthetische potentieel van sculptuur, installatie van 3D-prints, architectuur en design te verkennen. Door zijn uiteenlopende praktijken is een sterke fascinatie voor de constructie van de ruimte merkbaar.
Projecten
westerdijk logo2Westerdijk Institute
Afbeeldingsresultaat voor location symbolUppsalalaan 8, 3584 CT, Utrecht
Het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute voert zeer innovatief mycologisch onderzoek uit dat bijdraagt aan de ontdekking en het begrip van schimmels en de biodiversiteit ervan en mogelijke oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Het Westerdijk Instituut heeft een overkoepelende en hoogwaardige collectie levende schimmels en gerelateerde metagegevens die sterk wordt gebruikt door publieke en private partijen. De focus van het Westerdijk Fungal Biodiversity Institute is en blijft het onderzoeken, bestuderen en behouden van onze schimmelcollectie. We erkennen het enorme potentieel van schimmels bij het toepassen van het oplossen van ’s werelds grootste uitdagingen. Daarom versterken we onze samenwerking met de wetenschappelijke gemeenschap, zowel op academisch, medisch, landbouwkundig als industrieel gebied, voor fundamenteel en toegepast onderzoek. We bouwden ook een nieuwe vleugel aan ons instituut, gewijd aan de ontdekking van nieuwe producten.
Analyses projecten
Afbeeldingsresultaat voor scheck art logisticsScheck Art Logistics
Afbeeldingsresultaat voor location symbolKipdorp 21/6, 2000 Antwerpen
Scheck Art Logistics is een jonge en dynamische firma opgericht door Matthias Scheck in 2014. Wij streven ernaar uw logistiek aanspreekpunt te worden en te zorgen voor totaaloplossingen inzake waardevolle en speciale vrachten zoals kunst, antiek en design meubels en piano’s.  Met aanzienlijke ervaring in binnen- en buitenland kan u rekenen op een professionele en efficiënte dienstverlening binnen Europa.