Luchtreiniging

De luchtreinigers uit de TAC-serie zijn optimale oplossingen voor luchtafzuiging en reiniging van door schadelijke stoffen belaste werkomgevingen.

Toestellen in ons gamma

0a0634a1 5576 4dee 8c60 470c37705fe5

TAC 1500 en

TAC 1500s

Met stofklasse H is deze krachtige luchtreiniger de perfecte oplossing voor luchtafzuiging en reiniging voor talrijke met schadelijke stoffen belaste werkomgevingen met een groot volume. Zeer gevaarlijk zijn stof van kwartshoudende stenen, kunstmatige mineraalvezels, hout, cellulose en asbest. Daarbij komt de belasting door sporen, allergenen en microvezels, bijvoorbeeld bij gebouw-, isolatie- of schimmelsanering. Met de TAC 1500 staat u aan de veilige kant, want deze luchtreiniger heeft stofklasse H en is geschikt voor goedkeuring voor asbestsanering volgens TRGS 519. 

Zone-luchtreiniger TAC V+ – luchtreinigingstechniek "Made in Germany"

TAC V+

Zone-luchtreiniger met een hoge capaciteit voor effectief verminderen van zwevende stoffen en aerosolen direct binnen de opstelomgeving. De zone-luchtreiniger TAC V+ is een innovatieve oplossing voor het realiseren van schone luchtzones, vrij van virussen en schadelijke stoffen, waar dit nodig mocht zijn – een stroomaansluiting is voldoende. Waar deze mobiel toepasbare luchtreiniger wordt geplaatst levert hij, afhankelijk van de benodigde luchtverversingswaarde, een met schone, gefilterde lucht doorstroomde “Clean Zone Area” met een volume van maximaal 320 kubieke meter. 

Binnen deze behandelzone blijft de omgevingslucht verregaand vrij van kiemen, fijnstof en andere luchtgedragen microdeeltjes, want de TAC V+ maakt het aanzuigen van grote volumes belaste ruimtelucht met effectieve H14 HEPA-filtering en een flexibel instelbare doorspoeling van de zone mogelijk, vrij van aerosoldeeltjes.

In combinatie met het geïntegreerde F7-voorfiltersysteem, waarborgt het Trotec H14-HEPA-filter een veilige afscheiding van luchtgedragen kiemen, virussen en stof, bacteriën, sporen of microvezels van papier, evenals textiel.

Lees artikel over de TACV+