Detachering

Detachering is de flexibele personeelsoplossing voor zowel tijdelijke als structurele functies, waarbij wij instellingen helpen om de juiste persoon op de juiste plaats te zetten. Dit biedt uitkomst als opdrachtgevers snel over extra kennis of capaciteit willen beschikken. Goed opgeleide en gecertificeerde specialisten worden voor een vaste periode en bepaalde werkzaamheden ingezet.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Art Salvage team!

 

OPDRACHTGEVER
Heeft u een vacature binnen de erfgoedsector?

Art Salvage gaat graag voor u op zoek naar een passende kandidaat.

Wij bemiddelen tussen de kandidaten en de werkgever binnen de erfgoedsector. Wij detacheren zowel tijdelijke als vaste functies, op uitvoerend- en op managementniveau.

Allereerst bespreken we met u de vacature. Hierdoor zijn wij in staat om een goed beeld te schetsen van uw doelstellingen. Als we het profiel van de kandidaat dat u zoekt voor ogen hebben, gaan we voor u aan de slag. We leggen contact met potentiële kandidaten die we persoonlijk kennen.

WERKNEMER, KANDIDAAT
Ben je op zoek naar een functie binnen de erfgoedsector?

Dan kan Art Salvage je van dienst zijn. Omdat we zelf al jaren in het werkveld actief zijn, hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en potentiële werkgevers.

Kom je in aanmerking voor een vacature, dan maken we een afspraak om behalve je werkervaring ook jou als persoon te leren kennen. Zo kunnen we de perfecte match maken, voor beide partijen. Art Salvage gaat graag voor u op zoek naar een passende opdrachtgever en functie binnen de erfgoed sector, om zo uw carrière verder op weg te helpen!