Depot / Opslag

Kunstwerken kunnen om tal van redenen worden opgeslagen, of dit nu voor korte of lange termijn is, vanwege renovaties van huizen, beveiliging, een verandering van weergave of verzending.

Opslagfaciliteit

Gekwalificeerde conservatoren

24 uur per dag monitoring

Art Salvage beschikt over een depot voor (tijdelijke) opslag van uw collectie. Het geklimatiseerde depot is beveiligd en is onderworpen aan Integrated Pest Management. Het is ook mogelijk om individuele stukken in bewaring te geven.

Het atelier is beveiligd met een toegangspoort en alarmsysteem met alarmcentrale, mensen kunnen niet in het atelier zonder zich vooraf aan te melden. Daarnaast is het atelier voorzien van blusmiddelen en ligt het atelier boven zeespiegel hoogte [m]: 14.320000.

De ruimten worden regelmatig gecontroleerd aan de hand van metingen over een langere periode of het nog voldoet aan de eisen.

  • Relatieve luchtvochtigheid van ruimten heeft een zo constant mogelijke waarde van 50% R.V. +/- 5%. De temperatuur varieert tussen de 17°C en 20°C.
  • Een homogene, indirecte verlichting. Gemeten UV waarde: 10W/100 lumen.;
  • Anti-knaagdier en anti-motten middel. Tevens staan er delta traps verspreid in het atelier voor de monitoring van insecten.

Heeft u nood aan opslag voor uw (kunst)collectie, neem dan gerust contact met ons op. 

5 manieren om schade tijdens opslag te voorkomen