De 1,5 meter museumbeleving

Hoewel bezoekers en medewerkers nu thuis blijven, lopen bepaalde zaken gewoon door. Zo kunnen insecten en knaagdieren ongestoord hun gang gaan. Dieven hebben de kans eens goed te kijken hoe uw beveiligingssysteem in elkaar zit. En er is een verhoogd risico op onopgemerkte calamiteiten. En wat is de invloed van het gebrek aan bezoekers en personeel op uw klimaat?

Ook voor de mogelijke heropening van uw instelling en hoe u dit zou kunnen aanpakken zijn wij hard aan het werk. We hebben meerdere producten en diensten beschikbaar gesteld om musea en andere instellingen het hoofd te bieden in deze aparte tijden. Dit zijn onder meer desinfectiemiddelen, gelaatsmaskers en vloerstickers die de corona richtlijnen aangeven. Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden producten en diensten.

INFORMATIEF

DIENSTEN

Training

Zorg voor opleiding van uw suppoosten om medewerkers te beschermen en veilige interactie met bezoekers te bevorderen.

Art Academy: Training; Hoe een museum openen met de 1,5 meter afstandsregel

Wij bieden educatieve middelen die bedoeld zijn voor werknemers die het grootste risico lopen op blootstelling tijdens COVID-19-pandemie. Bijvoorbeeld suppoosten moeten duidelijke richtlijnen krijgen over hoe te reageren als bezoekers de gezondheids- en veiligheidsprotocollen niet naleven.

Ontsmetting

In het kader van update de schoonmaakprotocollen van uw instelling op basis van de aanbevelingen voor reinigings- en desinfectiefaciliteiten kan u de professionele hulp van Art Salvage inschakelen voor het (periodiek) reinigen van de collectie of de ruimtes waarin bezoekers komen. Zodoende zorgt u voor een zo veilig mogelijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van uw tentoonstelling. Maar ook voor uw medewerkers die de objecten hanteren of dagelijks in de ruimte aanwezig zijn.

We bieden eveneens extra collectiediensten aan zoals conditiechecks en schaderapporten die plaats kunnen vinden tijdens de reiniging.

 Als u interesse heeft in onze diensten of meer informatie wenst kan u ons mailen.

ADVIES met PLAN OP MAAT

Weet u niet hoe u moet beginnen aan het toepassen van de huidige richtlijnen? Wilt u dat er met andere ogen naar jouw plan van aanpak kijkt, en u advies geeft? Dan kunnen wij u hierbij helpen.

Art Salvage kan een plan op maat maken voor een instelling, denk hierbij aan een plan over hoe personeel veilig met elkaar kan samenwerken, het inrichten van een looproute of hoe de veiligheid van de bezoekers gewaarborgd kan blijven. Als u interesse heeft in een plan op maat of meer informatie wilt, kunt u ons mailen!

PRODUCTEN

Corona-kit

Veiligheid als prioriteit

De beste artikelen voor bedrijven en instellingen om corona zoveel mogelijk buiten de deur te houden.

vloersticker

Vloerstickers

Communiceer duidelijk en frequent

Communiceer proactief met zowel het personeel als het publiek over uw plannen en de geldende protocollen voor hun gezondheid en veiligheid.

hangel

Ontsmettingsmiddelen

Stel duidelijke reinigingsprotocollen op

social distancing monitoring

Social distancing monitoring

Gezondheid en veiligheid als prioriteit

Iedereen kent de Belgische corona-armband ondertussen. Wel Art Salvage heeft samen met zijn partner Regent Mobile Security B.V. een toepassing voor gebruik in de tentoonstellingszalen.

katoenen mondmasker

Katoenen mondmasker

Gezondheid en veiligheid als prioriteit

Poster corona ASBE bezoekers scaled

Posters met richtlijnen

Communiceer duidelijk en frequent

Communiceer proactief met zowel het personeel als het publiek over uw plannen en de geldende protocollen voor hun gezondheid en veiligheid.