Contact

Adres

Gaspeldoornlaan 22 bus 6
2930 Brasschaat

Emailadres

info.belgie@artsalvage.eu

Telefoon

03 569 04 07

Heeft u een specifieke vraag voor ons? Wilt u weten wat Art Salvage precies kan betekenen voor uw instelling, collectie of object? Aarzel niet om uw vraag aan ons te stellen! Wij antwoorden met veel plezier om samen te overleggen over uw situatie.

Bij het eerste contact vragen wij onze klanten online één of liefst meerdere foto’s door te sturen van het te behandelen of te herstellen kunstwerk, best met bijkomende info, als formaat, periode etc. Zo kunnen wij het werk goed inschatten en een prijsindicatie geven.
Beter is natuurlijk het kunstwerk naar het atelier te brengen. Dit maakt het mogelijk het werk grondig te kunnen bekijken en u een betere inzage te geven in onze bevindingen en voorstellen tot behandeling en prijzen. Vrijblijvend uiteraard.
Voor openbare instanties en verzekeringsmaatschappijen worden uitgebreide expertiseverslagen en offertes uitgeschreven, wat echter ook kan voor particulieren.
Indien de kunstwerken te groot of moeilijk zelf te verplaatsen zijn, kunnen wij een afspraak maken om ter plaatse te komen of zelf voor het transport in te staan.

Prijsindicatie
Geen kunstwerk is gelijk, iedere schade is anders. Daarom is het moeilijk een vast tarief toe te passen. Na het toesturen van foto’s en formaat kunnen wij een raming van de kosten opmaken.
Als een kunstwerk naar het atelier wordt gebracht kan het beter onderzocht worden en een kostprijs scherper worden berekend. Wij kunnen dan ook in overleg tot een prijsafspraak komen, dit alles vrijblijvend.

Via het onderstaande contactformulier kan u ons bereiken met vragen:

Via het onderstaande contactformulier kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief:


Art Salvage België gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via sanne.wynants@artsalvage.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.