Binnenkunstwerken

 
Art Salvage biedt u een jaarlijks onderhoudsplan voor naast buiten objecten ook voor binnenkunstwerken aan. Bij de aansluiting krijgt u dan allereerst een inventarisatie van al uw objecten aangeboden (hieronder valt inventarisatie van de huidige toestand met advies voor restauratie).

We bieden eveneens extra collectiediensten aan zoals conditiechecks en schaderapporten, registratie, calamiteitenservice, handeling en logistiek voor private collecties. Art Salvage werkt intensief samen met een netwerk van partners zodat handling, transport, stockage, verzekering, restauratie en montage kunnen afgehandeld worden via één centraal aanspreekpunt.

Extra diensten waar u zich bij kunt aansluiten:

  • Risicoanalyse: analyse van aandachtspunten bij plaatsing van een nieuw kunstwerk of een bestaand kunstwerk
  • Kunstprojecten: advisering en begeleiding bij plaatsing van kunstwerken en inrichten van tentoonstellingen
  • Logistieke hulp: onder andere verhuizen, omlijsten, onderhouden, verpakken en opslaan van objecten
  • Calamiteitendienst: Indien u meer zekerheid wenst voor het behoud van uw objecten, kan u zich aansluiten bij onze calamiteitendienst. Hierbij heeft u 24/7 een aanspreekpunt voor het beredderen van uw kunst in het geval van onder andere brand, wateroverlast, diefstal,…
  • ART SERVICE PROVIDER: In samenwerking met advocatenkantoor Lydian en de kunstverzekeringen makelaar Art Secure bieden wij vandaag een end-to-end oplossing voor de kunstverzameling en activiteiten van zowel de verzamelaar, de handelaar als het museum. Verzameling Focus Kunstpolis, voor kunstvoorwerpen tot 2 miljoen euro en voor juwelen tot 100.000 euro verzekerde waarde werken wij met vooraf berekende tarieven en kunt u deze polis zelf online afsluiten.

Wenst u meer informatie hierover, dan kan u ons altijd contacteren.