Al bijna 10 jaar richten wij ons op het in stand houden van erfgoed

Art Salvage bvba

Een toonaangevend bedrijf met als ruime opdracht het in stand houden van kunst en erfgoed. We helpen onder meer musea, instellingen en personen die instaan voor het behoud van erfgoed, om hun taken op verschillende manieren te verlichten. Iedere instelling heeft andere wensen en eisen op gebied van collectiezorg, waardoor wij ook steeds een persoonlijke formule op maat uitwerken.

Dit houdt in dat wij u kunnen helpen om zo veel mogelijk risico’s die eigen zijn aan uw verzameling te voorkomen, beperken, detecteren en op gevaren te kunnen reageren en remediëren. Ons team staat steeds klaar om u met raad en daad bij te staan. Dankzij de achtergrond van ons team met diverse specialisaties in conservatie en restauratie, bent u bij ons in deskundige handen. Wij gaan graag met u in overleg om het verloop van uw project optimaal te laten verlopen en een traject op maat uit te stippelen.

Wat doen wij?

Lees verder.

 

Wij beschikken over een multidisciplinair team

Veiligheid voor de mens en collectie staat voorop

Door het inzetten van ons brede netwerk kunnen wij vele extra's bieden

 

ALGEMEEN NUMMER

+32 (0)3 569 04 07

NOODNUMMER

+32 (0) 470 79 49 88

 

Part of Art Salvage BV.en Art Conservation Europe en Art Salvage plus

Art Salvage BV voor advies, consultatie, projecten in behoud en beheer, cursussen en calamiteiten in Nederland
Art Conservation Europe voor restauratie en conservatie projecten in Nederland
Art Salvage BVBA voor advies, consultatie, projecten in behoud en beheer, cursussen, calamiteiten en restauratie/conservatie projecten in België
Art Salvage plus voor verhuur of aankoop van producten gericht op het beheer en behoud van erfgoed (nieuwe website in opmaak – stay tuned)