Art Tag Geo

Heeft u ons nieuw product binnen de categorie beveiliging van kunst reeds ontdekt? De Art Tag familie is uitgebreid met de Art Tag Geo.  Dit systeem heeft heel wat functies die het gebruik alleen maar optimaliseren, zo is het systeem in heel europa en in sommige Verenigde Staten toepasbaar. Daarnaast is het systeem oplaadbaar door middel van een powerbank.

Kent u onze Neschen C900?

Art Salvage gebruikt de C900 voor ontzuring van gedrukte materialen volgens de Neschen-methode. Het ontzuren wordt uitgevoerd in een waterig milieu en derhalve enkel vellen papier kunnen ontzuurd worden op deze manier.

De ontzuringsoplossing bevat magnesiumbicarbonaat – het bestanddeel dat wordt gebruikt voor het ontzuren en de productie van alkalische reserve in papier, methyl-diëthylcellulose – bestanddeel dat wordt gebruikt voor zowel het vergroten als de versterking van papier, en additieven voor het fixeren van de druk voorkomen het uitlopen van inkten.

De duur van het ontzuringsproces is ongeveer 8 minuten.

Efficiëntie: 250 vellen per uur (A4)
Snelheid van de transporter: 0,7 m / min
Contacttijd: ca. 4 minuten bij 16 ° C
Oplossing-up-take: 11 liter per 8 uur in actie
De totale hoeveelheid van de oplossing: 483 l (inclusief 260 l in de opslagtank)

Opstart vanaf 10.000,00 euro
Meer informatie mail of bel ons

Wie zijn wij?

Art Salvage België is een toonaangevend bedrijf met als ruime opdracht het in stand houden van kunst en erfgoed. Wij helpen onder meer musea, instellingen en personen die instaan voor het behoud van erfgoed om hun taken op verschillende manieren te verlichten. Iedere instelling heeft andere wensen en eisen op gebied van collectiezorg, waardoor wij ook steeds een persoonlijke formule op maat uitwerken. Dit houdt in dat wij u kunnen helpen om zo veel mogelijk risico’s die eigen zijn aan uw verzameling te voorkomen, beperken, detecteren en op gevaren te kunnen reageren en remediëren. Ons team staat steeds klaar om u met raad en daad bij te staan. Dankzij de achtergrond van ons team bestaande uit gekwalificeerde restauratoren die elk een specialisme beheersen, bent u bij ons in deskundige handen. Wij gaan graag met u in overleg om het verloop van uw project optimaal te laten verlopen en een traject op maat uit te stippelen. Lees meer.