Wij zijn actief op zoek naar een: GLASRESTAURATOR (m/v),

Beschrijving project:

Het betreft een enkelglas glas-appliqué dat een geheel vormt met de architectuur van het gebouw.

Het glaswerk bestaat uit rode, blauwe, gele, groene en zwarte kleuren. Het werk is samengesteld uit 12 frames die telkens uit 3 panelen zijn samengesteld. Het glaswerk is duidelijk geïnspireerd door Karel Appel (een kunstenaar uit de CoBrA groep) en is een abstract werk waarin de figuratie niet uit af te leiden is. Het lijkt een non-figuratief ontwerp te zijn. Het raam is gesigneerd door Johannes Petrus van den Broek.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Sanne Wynants, +32 484 59 64 32 . Uw sollicitatie kunt u uiterlijk tot 12 november 2018 richten aan Art Salvage, t.a.v.: Sanne Wynants, Gaspeldoornlaan 22 bus 6, 2930 Brasschaat of per email naar sanne.wynants@artsalvage.be , onder vermelding van ‘vacature glasrestauratie’.

Wie zijn wij?

Art Salvage België is een toonaangevend bedrijf met als ruime opdracht het in stand houden van kunst en erfgoed. Wij helpen onder meer musea, instellingen en personen die instaan voor het behoud van erfgoed om hun taken op verschillende manieren te verlichten. Iedere instelling heeft andere wensen en eisen op gebied van collectiezorg, waardoor wij ook steeds een persoonlijke formule op maat uitwerken. Dit houdt in dat wij u kunnen helpen om zo veel mogelijk risico’s die eigen zijn aan uw verzameling te voorkomen, beperken, detecteren en op gevaren te kunnen reageren en remediëren. Ons team staat steeds klaar om u met raad en daad bij te staan. Dankzij de achtergrond van ons team bestaande uit gekwalificeerde restauratoren die elk een specialisme beheersen, bent u bij ons in deskundige handen. Wij gaan graag met u in overleg om het verloop van uw project optimaal te laten verlopen en een traject op maat uit te stippelen. Lees meer.

Nieuw beveiligingssysteem Art Tags

Art Salvage heeft in samenwerking met Regent Mobile Security een nieuw systeem ontwikkeld om kunstwerken te beveiligen, ook voor werken op kleiner formaat. Deze nieuwe Art Tags zullen door hun bescheiden afmetingen (L 74 mm x H. 21 mm x D. 28 mm) zo goed als onzichtbaar zijn en brengen geen schade toe aan het voorwerp. De tag kan bijvoorbeeld aan de achterkant van de lijst aangebracht worden.

In de tracker zit een trillingssensor die beweging detecteert in geval van diefstal en verstuurt vervolgens een melding. Hierdoor zal ter plaatse een alarm afgaan en worden er sms’en en/of mails gestuurd naar de gewenste contactpersonen.
De Art Tag zal ook haar locaties, tot op 30 meter nauwkeurig, op gekozen intervals doorsturen.

Deze trackers zijn dus de ideale oplossing om uw kunstwerken veilig te stellen. Interesse in deze toestellen of vragen over de kostprijs? Neem gerust contact met ons op.

Verhuur van toestellen voor museaal gebruik

Heeft u gegevens nodig over het klimaat in uw ruimtes of wilt u de luchtcondities optimaliseren? Heeft u tijdelijk nood aan een alarmsysteem voor kunstwerken of opnames met een multi-spectrale camera?

Vanaf nu kan je bij Art Salvage ook terecht voor de verhuur van diverse meetapparaten, luchtreinigers, luchtbevochtigers en -ontvochtigers, alarmsystemen en ARTIST-camera. Wij staan u natuurlijk bij in het plaatsen en gebruik van deze toestellen. Lees hier meer over ons aanbod.

Neem gerust contact op voor meer informatie en huurprijzen.