Verhuur van toestellen voor museaal gebruik

  • HOBO MX1101: Draadloze Bluetooth datalogger voor temperatuur / relatieve luchtvochtigheid

Heeft u gegevens nodig over het klimaat in uw ruimtes of wilt u de luchtcondities optimaliseren? Heeft u tijdelijk nood aan een alarmsysteem voor kunstwerken of opnames met een multi-spectrale camera?

Vanaf nu kan je bij Art Salvage ook terecht voor de verhuur van diverse meetapparaten, luchtreinigers, luchtbevochtigers en -ontvochtigers, alarmsystemen en ARTIST-camera. Wij staan u natuurlijk bij in het plaatsen en gebruik van deze toestellen. Lees hier meer over ons aanbod.

Neem gerust contact op voor meer informatie en huurprijzen.

Nieuwe staanders voor boeken

Art Salvage is bezig met het ontwikkelen van staanders voor het presenteren van boeken of andere papieren documenten in museale context. Deze houders worden op maat en in zuurvrij materiaal gemaakt. Binnenkort zullen ze beschikbaar zijn de Calamiteitenwinkel. De prijs is op aanvraag.  Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bekijk de reportage van WOS over project Art Salvage

Hoera, Art Salvage op tv! WOS Nieuws maakte een reportage over de sloop van het oude politiebureau in Naaldwijk, waar nu onze restaurator Stefanie een wandtableau aan het demonteren is. Nadien restaureren we het keramieken kunstwerk en krijgt het een tweede leven in de collectie van het Westlands Museum. In het filmpje zie je Stefanie de voegen slijpen, waarna het vandaag van de muur wordt gehaald.

Lees hier meer over de toekomstplannen van het gebouw en de verloren gewaande veilingsklok die mogelijk bij de sloop weer zal opduiken.